Вегетаріанський салат з сочевичними боулами
30 хвилин
2-3 порції
Інгредієнти:
2-3 порції
-
Сочевиця відварена
300 г
-
Часник
1-2 зуб.
-
Зелень (свіжа петрушка, кінза)
100-150 г
-
Сік лимона
1 ст.л.
-
Сіль
1 ч.л.
-
Перець гострий
за бажанням
-
Борошно
1-2 ст.л.
-
Стожар рафінована
1-2 ст.л.
-
Авокадо
1 шт
-
Червона цибуля
30 г
-
Капуста кале (можна замінити будь-якою іншою)
50 г
-
Томати
100 г
-
Конопляне насіння (можна замінити на будь-яке інше насіння)
5 г
-
Волоський горіх
50 г
-
Стожар Premium Select волоського горіха
3 ст.л.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 175 гр. Деко застеліть пергаментом. Подрібніть сочевицю, часник, зелень у блендері. Додайте сік лимону, борошно, сіль та перець
2. Сформуйте кульки та викладіть на деко, попередньо змастивши його рафінованою олією Стожар. Випікайте протягом 15-18 хв
3. Авокадо очистіть, розріжте навпіл, а потім — слайсами. Томати наріжте невеликими шматочками, цибулю — слайсами
4. Для соусу горіх подрібніть у блендері та додайте олію Стожар волоського горіха. Додайте сіль за смаком
5. На тарілку викладіть капусту кейл, овочі та кульки. Заправте соусом. Смачного!