






Теплий салат з нутом та авокадо
1,5 години
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Нут
50 г
-
Гарбуз
100 г
-
Авокадо
1 шт
-
Шпинат
100 г
-
Часник
1 зуб.
-
Лимон
½ шт
-
Стожар рафінована
2-3 ст.л.
-
Стожар Premium Select кунжутна
3 ст.л.
-
Кунжут
1 ч.л.
-
Сіль, перець
за смаком
Приготування:
1. Замочуємо нут у холодній воді на 4 години, краще на ніч. Заливаємо водою у співвідношенні 1 до 5, доводимо до кипіння, варимо 10 хв на сильному вогні і далі 30 хв на слабкому. Далі зливаємо воду
2. Гарбуз запікаємо у духовці 20 хв., попередньо змастивши деко рафінованою олією
3. Наливаємо на пательню рафіновану олію і кладемо нут. Прогріваємо 1 хв. Додаємо часник, сік половини лимона, сіль та перець та тримаємо 3-4 хв
4. Запечений гарбуз та авокадо нарізаємо кубиками. На тарілку викладаємо митий шпинат, гарбуз, а потім нут і авокадо
5. Додаємо кунжут та заправляємо Стожар Premium Select кунжутною. Смачного!