Спагеті із цукіні та креветками
25 хвилин
3 порції
Інгредієнти:
3 порції
-
Цукіні, нарізані тонкими смужками
400 г
-
Креветки (сирі)
400 г
-
Олія FUSION БАЗИЛІК & РОЗМАРИН
2 ст.л.
-
Часник (подрібнений)
1 ст.л.
-
Сік лимону
2 ч.л.
Приготування:
1) Налийте у сотейник олію FUSION БАЗИЛІК & РОЗМАРИН і нагрівайте протягом 1 хв.
2) Додайте часник і тримайте на вогні ще 1 хв.
3) До олії та часнику додайте сирі креветки та готуйте 3 хвилини доки вони стануть рожевими на вигляд.
4) Приправте сіллю та перцем, витягніть креветки, залишивши всю рідину у сотейнику.
5) Зробіть більший вогонь. Влийте сік лимону .
6) Помішуйте рідину дерев’яною ложкою протягом 2 хв. Потім додайте спагеті-цукіні, нарізані соломкою, і тушкуйте ще протягом 5 хв .
7) Перекладіть креветки до суміші, перемішайте їх з цукіні та подавайте на стіл.