






Салат з інжиром, козячим cиром та горіхами
15 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Інжир
200-250 г
-
Руккола
100 г
-
Козиний сир (ніжний, м'який)
60-70 г
-
Горіх пекан (можна замінити волоським)
40-50 г
-
Стожар Premium Select конопляна
2 ст. л.
-
Бальзамічний оцет
1 ч.л.
-
Сіль
за смаком
Приготування:
1. Нарізати інжир на четвертинки або на трохи менші шматочки. Сир — квадратиками (1*1 см)
2. Горішки очистити та трохи подрібнити (можна ступкою)
3. Викласти на тарілку рукколу, додати інжир, сир та горішки
4. Додати бальзамічний соус, сіль та заправити конопляною олією Стожар. Смачного!