герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Салат з інжиром, козячим cиром та горіхами

час приготування

15 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Інжир

    200-250 г

  • Руккола

    100 г

  • Козиний сир (ніжний, м'який)

    60-70 г

  • Горіх пекан (можна замінити волоським)

    40-50 г

  • Стожар Premium Select конопляна

    2 ст. л.

  • Бальзамічний оцет

    1 ч.л.

  • Сіль

    за смаком

Приготування:

1. Нарізати інжир на четвертинки або на трохи менші шматочки. Сир — квадратиками (1*1 см)

2. Горішки очистити та трохи подрібнити (можна ступкою)

3. Викласти на тарілку рукколу, додати інжир, сир та горішки

4. Додати бальзамічний соус, сіль та заправити конопляною олією Стожар. Смачного!