






Млинці з полуницею та ожиновим соусом
50 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Борошно
160-170 г
-
Яйце
1 шт
-
Молоко (краще рослинне)
200 мл
-
Стожар рафінована
2-3 ст.л.
-
Сіль
за смаком
-
Цукор
3 ст.л.
-
Свіжа полуниця
100 г
-
Ожина
200 г
-
Крохмаль
1 ч.л.
-
Цукрова пудра
1 ч.л.
Приготування:
1. З'єднати яйце, молоко та олію Стожар рафіновану (2 ст.л). Додати борошно, цукор (1 ст.л) і сіль. Змішати у блендері до однорідності. Консистенція має нагадувати рідку сметану. Якщо тісто виходить густим — додати води
2. Обсмажити млинці на рафінованій олії Стожар
3. В цей час в невеликій каструлі варити ожину разом з цукром (2 ст.л) до невеликого загустіння. Додати крохмаль і варити ще 2-5 хв
4. Готові млинці скласти конусами, прикрасити шматочками полуниці та посипати цукровою пудрою
5. Подавати разом з ожиновим соусом. Смачного!