






Локшина з базиліковим соусом (песто)
20 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Локшина з твердих сортів пшениці (можна взяти яєчну)
70-100 г
-
Томати чері
100 г
-
Пармезан
50 г
-
Кедрові горішки
50 г
-
Базилік
200 г
-
Часник
3 зуб.
-
Лимон
½ шт
-
Стожар Premium Select конопляна
4 ст.л.
-
Стожар соняшниково-оливковий мікс
1 ст.л.
-
Сіль, перець
за смаком
Приготування:
1. Готуємо соус: подрібнюємо у блендері горішки, часник, базилік, сіль та перець. В останню чергу додаємо сік лимону та Стожар Premium Select конопляну
2. Відварюємо локшину за рецептом. Коли буде готова, заправляємо Стожар соняшниково-оливковим міксом, додаємо сіль
3. Локшину викладаємо на тарілку. Прикрашаємо половинками томатів чері, посипаємо пармезаном та горішками
4. Подаємо локшину з базиліковим соусом. Смачного!