герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Креветки з особливим соусом з томатів та журавлини

час приготування

40 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Креветки

    300 г

  • Стожар Premium Select конопляна

    2 ст. л.

  • Стожар соняшниково-оливковий мікс

    2 ст. л.

  • Пір'я зеленої цибулі

    1 шт

  • Зелень

    20 г

  • Лимон

    1 шт

  • Свіжа журавлина

    100 г

  • Цукор

    20 г

  • Сіль

    за смаком

Приготування:

1. Приготувати соус: покласти нарізані та очищені томати до каструлі. Додати журавлину, цукор. Тримати до густої консистенції. Додати олію Стожар соняшниково-оливковий мікс, сіль та сік половини лимону — готувати ще 3 хв

2. Соус зняти з вогню, перелити у посуд та пропустити через сито

3. Відварити креветки (якщо креветки заморожені та відварені — просто розігріти на пательні)

4. Креветки викласти на тарілку. Нарізати півлимону слайсами та додати до креветок

5. Посипати зеленню та заправити олією Стожар конопляна. Подавати разом із соусом. Смачного!