Креветки з особливим соусом з томатів та журавлини
40 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Креветки
300 г
-
Стожар Premium Select конопляна
2 ст. л.
-
Стожар соняшниково-оливковий мікс
2 ст. л.
-
Пір'я зеленої цибулі
1 шт
-
Зелень
20 г
-
Лимон
1 шт
-
Свіжа журавлина
100 г
-
Цукор
20 г
-
Сіль
за смаком
Приготування:
1. Приготувати соус: покласти нарізані та очищені томати до каструлі. Додати журавлину, цукор. Тримати до густої консистенції. Додати олію Стожар соняшниково-оливковий мікс, сіль та сік половини лимону — готувати ще 3 хв
2. Соус зняти з вогню, перелити у посуд та пропустити через сито
3. Відварити креветки (якщо креветки заморожені та відварені — просто розігріти на пательні)
4. Креветки викласти на тарілку. Нарізати півлимону слайсами та додати до креветок
5. Посипати зеленню та заправити олією Стожар конопляна. Подавати разом із соусом. Смачного!