






Гаспачо
6 хвилин
1 порція
Інгредієнти:
1 порція
-
Томати
2 шт
-
Солодкий перець
1 шт
-
Часник
3 зубчики
-
М’ята
2-3 гілочки
-
Петрушка
2 гілочки
-
Половина перцю чилі
-
Олія FUSION СУМІШ ПЕРЦІВ
2 ст. л.
-
Бальзамічний оцет
2 ст. л.
-
Сіль і чорний молотий перець
за смаком
Приготування:
1) Візьміть 2 томати, зробіть на них 2 хрестоподібних надрізи і опустіть в окріп на 1-2 хвилини.
2) Обережно зніміть із томатів тонку шкірку.
3) Наріжте перець і томати, взявши по 2 гілочки м'яти й петрушки.
4) Покладіть перець, томати, гілочки петрушки й м'яти у блендер, додавши 3 зубчика часника та половинку перцю чилі.
5) До суміші додайте перець і сіль за смаком, а також 2 ст. л. олії FUSION СУМІШ ПЕРЦІВ .
6) Перед подачею супу, охолодіть його і на кілька годин поставте в холодильник. При подачі додайте в суп 2 ст. л. бальзамічного оцту.