






Гарбузовий суп з базиліком
20 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Гарбуз
200 г
-
Вершки 30%
60 г
-
Вода
400-450 мл
-
Базилік
10 г
-
Гарбузове насіння
5-7 г
-
Куркума
1 ч.л.
-
Сушена паприка шматочками
½ ч.л.
-
Стожар Premium Select гарбузова
1-2 ч.л.
-
Сіль, перець
за смаком
Приготування:
1. Порізати гарбуз на невеликі шматочки та відварити у воді до готовності (приблизно 15 хв)
2. Додати куркуму, сіль, перець, накрити кришкою та витримати на вогні ще 1 хв
3. Збити блендером до однорідної маси, додати вершки. Довести до кипіння та одразу вимкнути
4. Перелити у посуд, додати паприку, гарбузову олію Стожар та посипати насінням. Смачного!