герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Креветки з особливим соусом з томатів та журавлини

час приготування

40 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Креветки

    300 г

  • Олія СТОЖАР конопляна холодного пресування

    2 ст. л.

  • Олія СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс

    2 ст. л.

  • Пір'я зеленої цибулі

    1 шт

  • Зелень

    20 г

  • Лимон

    1 шт

  • Свіжа журавлина

    ​​100 г

  • Цукор

    20 г

  • Сіль

    за смаком

Приготування:

1. Приготувати соус: покласти нарізані та очищені томати до каструлі. Додати журавлину, цукор. Тримати до густої консистенції. Додати Олію СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс, сіль та сік половини лимону — готувати ще 3 хв

2. Соус зняти з вогню, перелити у посуд та попустити через сито

3. Відварити креветки (якщо креветки заморожені та відварені — просто розігріти на пательні).

4. Креветки викласти на тарілку. Нарізати півлимону слайсами та додати до креветок

5. Посипати зеленню та заправити Олією СТОЖАР конопляна холодного пресування. Подавати разом із соусом. Смачного!