герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Мексиканське тако із свининою, свіжими овочами та сальсою

час приготування

40 хвилин

Порції

3 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

3 порції

  • Лаваш для тако

    3 шт

  • Свинина

    300 г

  • Перець болгарський

    1 шт

  • Цибуля біла

    ½ шт

  • Олія СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс

    2-3 ст. л.

  • Кунжут

    ​​1 ч.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Для сальси:

  • Томати

    2 шт

  • Біла цибуля

    ½ шт

  • Перець пекучий

    1 шт

  • Олія СТОЖАР лляна холодного пресування

    2 ст. л.

  • Часник

    1 зуб.

  • Пір'я зеленої цибулі

    1 шт

  • Лимон

    ½ шт

Приготування:

1. Свинину порізати на маленькі квадратні шматочки. Смажити на Олії СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс. За 5 хв. до готовності додати нарізаний перець, за 2 хв — цибулю. Перемішати та додати сіль та перець

2. Приготувати сальсу: томат кинути на 2 хв. в окріп, а потім помістити на 10-20 сек. у холодну воду. Зняти шкірку з томатів, вирізати ущільнення. Томати, цибулю та перець порізати дрібними кубиками

3. До сальси додати розчавлений та подрібнений часник, сік половини лимону, пір'я зеленої цибулі, сіль та перець. Заправити Олією СТОЖАР лляною холодного пресування

4. На тако викласти свинину з овочами. Подавати разом із сальсою. Смачного!