герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Легкий салат з креветками та перепелиними яйцями

час приготування

20 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Креветки

    150 г

  • Яйця перепелині

    10-12 шт

  • Томати чері

    10-12 шт

  • Листя салату (будь-який мікс)

    150 г

  • Лимон —

    ½ шт

  • Олія СТОЖАР кунжутна холодного пресування

    3 ст. л.

  • Кунжут

    ​​1 ч.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Відварити яйця та креветки (якщо креветки заморожені та відварені — просто розігріти на пательні)

2. Нарізати томати чері, перепелині яйця

3. На тарілку викласти листя салату, креветки, томати черрі. Додати лимонний сік, сіль та перець

4. Заправляємо Олією СТОЖАР кунжутна холодного пресування

5.Посипаємо кунжутом та подаємо до столу. Смачного!