герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Шоколадно-банановий мус з м'ятою

час приготування

10 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Банан

    1 шт

  • Какао темне

    20 г

  • М'ята

    20 г

  • Волоський горіх

    20 г

  • Олія СТОЖАР волоського горіха холодного пресування

    1 ст.л.

  • Молоко (краще рослинне)

    100 мл

Приготування:

1. Подрібнити у блендері волоський горіх. Додати м'яту, банан та какао — подрібнити

2. Покласти у блендер банан, долити Олію СТОЖАР волоського горіха холодного пресування і подрібнити ще

3. В останню чергу додати до чаши блендеру молоко — збити до 30 сек

4. Наповнити невеликі склянки та прикрасити свіжою м'ятою. Смачного!