герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Вегетаріанський салат з сочевичними боулами

час приготування

30 хвилин

Порції

2-3 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2-3 порції

  • Сочевиця відварена

    300 г

  • Часник

    1-2 зуб.

  • Зелень (свіжа петрушка, кінза)

    100-150 г

  • Сік лимона

    1 ст.л.

  • Сіль

    1 ч.л.

  • Перець гострий

    за бажанням

  • Борошно

    1-2 ст.л.

  • Стожар рафінована

    1-2 ст.л.

  • Авокадо

    1 шт

  • Червона цибуля

    30 г

  • Капуста кале (можна замінити будь-якою іншою)

    50 г

  • Томати

    100 г

  • Конопляне насіння (можна замінити на будь-яке інше насіння)

    5 г

  • Волоський горіх

    50 г

  • Стожар Premium Select волоського горіха

    3 ст.л.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 175 гр. Деко застеліть пергаментом. Подрібніть сочевицю, часник, зелень у блендері. Додайте сік лимону, борошно, сіль та перець

2. Сформуйте кульки та викладіть на деко, попередньо змастивши його рафінованою олією Стожар. Випікайте протягом 15-18 хв

3. Авокадо очистіть, розріжте навпіл, а потім — слайсами. Томати наріжте невеликими шматочками, цибулю — слайсами

4. Для соусу горіх подрібніть у блендері та додайте олію Стожар волоського горіха. Додайте сіль за смаком

5. На тарілку викладіть капусту кейл, овочі та кульки. Заправте соусом. Смачного!