герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Локшина з базиліковим соусом (песто)

час приготування

20 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Локшина з твердих сортів пшениці (можна взяти яєчну)

    70-100 г

  • Томати чері

    100 г

  • Пармезан

    50 г

  • Кедрові горішки

    50 г

  • Базилік

    200 г

  • Часник

    3 зуб.

  • Лимон

    ½ шт

  • Олія СТОЖАР конопляна холодного пресування

    4 ст. л.

  • Олія СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс

    1 ст. л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Готуємо соус: подрібнюємо у блендері горішки, часник. Додаємо базилік сіль та перець — подрібнюємо ще. В останню чергу додаємо сік лимону та Олію СТОЖАР конопляну холодного пресування — подрібнюємо.

2. Відварюємо локшину за рецептом. Коли буде готова, заправляємо Олією СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс, додаємо сіль.

3. Локшину викладаємо на тарілку. Прикрашаємо половинками томатів чері, посипаємо пармезаном та горішками.

4. Подаємо локшину з базиліковим соусом. Смачного!