герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Курка з овочами стір-фрай

час приготування

30 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Куряче філе

    1 шт

  • Перець болгарський великий (червоний чи жовтий)

    1 шт

  • Стручкова квасоля

    100 г

  • Морква

    50 г

  • Цибуля молода

    1 шт

  • Кунжут

    1 ч.л.

  • Стожар Олія Соняшниково-оливковий мікс

    3 ст.л.

  • Соєвий соус

    10 г

  • Олія Стожар рослинна гарбузова холодного пресування

    1-2 ч.л.

  • Лимон

    50 г

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Підготувати всі необхідні інгредієнти. Філе порізати тонкими шматочками. Всі овочі, окрім стручкової фасолі, нарізати соломкою. Стручкову квасолю порізати навпіл

2. Обсмажити куряче філе на Олії СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс (1 ст.л.) до готовності. Додати сіль та перець

3. На сильно розігріту пательню налити Олію СТОЖАР соняшниково-оливковий мікс (1 ст.л.). Розігріти її та обсмажити всі овочі на сильному вогні протягом 2 хв.

4. До овочів додати куряче філе, соєвий соус та готувати ще 1 хв.

5. Зняти з плити. Овочі заправити Олією СТОЖАР гарбузова холодного пресування та соком половинки лимону. Посипати кунжутом та порізаною молодою цибулею. Смачного!